Over ons

Samen met enkele vaste werknemers en charters en een ruim bestand aan deskundige invalkrachten wordt elke opdracht op maat uitgevoerd. Door de korte lijnen realiseren we een vlotte en betrouwbare planning.

Het bedrijf is van oorsprong gevestigd in Stedum, van waaruit de planning en organisatie wordt gerealiseerd. Sinds 2014 maken we gebruik van onze nevenvestiging in Farmsum (Delfzijl).

Geschiedenis

Transportbedrijf Wim van Zanten is een familiebedrijf met nu de derde en vierde generatie actief in het bedrijf. Al voor de tweede wereldoorlog had (over)grootvader Willem van Zanten zijn eerste vrachtwagen. Hij had het bedrijf samen met de familie Kloosterboer. Als eerste werkte zoon Wob mee in het bedrijf en sloten zijn broers Jan en Wim zich daar bij aan. Jarenlang werd het bedrijf aangestuurd door Wob, Jan en Wim. Lommerts Delfzijl was de belangrijkste opdrachtgever. In de jaren zeventig zijn de broers Jan en Wim gestopt met een functie in het bedrijf en besloot Wob alleen verder te gaan. In die tijd vervoerde het bedrijf agrarische producten, zoals stro en suikerbieten. In 1982 trad zijn zoon Wim toe, de huidige eigenaar van het bedrijf. Inmiddels is zijn zoon Wolter ook werkzaam in transport.